Robin's Blog

Exclusieve proeverij op eenzame hoogte

Daar gaan we weer: het is tijd voor onze jaarlijkse exclusieve whiskyproeverij! Tijdens de afgelopen twee edities hebben we bizar mooie whisky's geschonken. Dat gaat op 11 oktober 2019 niet anders zijn tijdens de derde editie, als we opnieuw de 101 meter hoge Alphatoren in Enschede beklimmen voor een proeverij op hoogte.

In 2017 was de Lagavulin 25 het absolute hoogtepunt van de proeverij, terwijl in 2018 het proeven van de 35-jarige Brora een uniek verwenmoment was. Hoe kunnen we daar nou aan tippen tijdens onze derde editie? Eenvoudig was het niet, maar we vinden dat we weer een prachtige line-up hebben samengesteld, met whisky's van niet één, maar twee gesloten distilleerderijen!

Het draait deze avond alleen maar om genieten, en dus brengen we de zeven whisky's tegen inkoopprijs in. Whiskyschrijver en -blogger Thijs Klaverstijn is er om de proeverij in goede banen te leiden. Het wordt een informele proeverij, waarbij onderlinge gezelligheid met de andere deelnemers en genieten van de whisky voorop staat. We zorgen uiteraard ook voor bijpassende hapjes!

De whisky's

Hoe, wat en waar?

Datum: Vrijdag 11 oktober 2019
Locatie: Panoramaruimte, Alphatoren in Enschede
Ontvangst: 19:30u
Start: 20:00u
Kosten: €100 p.p

Aanmelden

Gezien het unieke en exclusieve karakter van de proeverij, gaat deze alleen door bij voldoende deelnemers. Uiterlijk 27 september besluiten we of de proeverij doorgaat. Wij raden je aan om snel in te schrijven, want we hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar en verwachten snel vol te zitten voor deze proeverij.

Aanmelden kan door contact met ons op te nemen via de mail (info@hetwhiskyhuis.nl), telefonisch of door langs te komen in de slijterij. Aanmelding geldt indien de betaling is voldaan. Je kunt het bedrag overmaken op het IBAN-nummer: NL38INGB0665550286 t.a.v. Slijterij Berendsen o.v.v. je naam.

Laat een reactie achter
Made by Exxtra.nl