Bezorgen & levertijd

Bezorgen & levertijd

Het Whisky Huis levert uw pakket middels een gerenomeerd pakketservice. Zij leveren uw pakket bij u aan de deur of op een ander aangegeven adres. Levering op postbusadressen is echter niet mogelijk. U kunt uw pakket volgen door middel van Track & Trace zodat u altijd op de hoogte bent van de locatie van uw bestelling.

De bezorgkosten bedragen € 7,50 ongeacht de grootte van uw pakket. Bij een bestelling boven de € 150,- vervallen de bezorgkosten. Deze prijzen gelden alleen voor leveringen binnen Nederland en gelden niet voor de eilanden. Mocht een pakket zwaarder dan 10kg wegen dan kunnen er eventueel extra kosten bij op komen, in dat geval zullen we contact met u opnemen. 

Wij streven er naar om pakketten binnen Nederland binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Let op! Wij kunnen deze levertijd niet garanderen aangezien wij afhankelijk zijn van de desbetreffende pakketservice. Door drukte kan het voorkomen dat uw pakket langer onderweg is dan verwacht. Een langere levertijd kan bijvoorbeeld komen doordat een whisky niet voorradig is, wij zullen in dat geval tijdig contact met U opnemen.

 

Verzenden buiten Nederland 

Momenteel heeft u de optie om uw pakket naar de volgende landen te verzenden en de volgende prijzen zijn daar aan gekoppeld:

Duitsland/Germany: € 12,50
België/Belgium: € 12,50
Zweden/Sweden:  € 25,-
Verenigd Koninkrijk:  € 25,-

Staat het land waar uw pakket naar toe moet hier niet tussen, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.  
 

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij ons in de slijterij. U heeft de optie om uw bestelling direct online te betalen of tijdens het afhalen. 

Let op: indien u de bestelling online heeft betaald en het artikel komt afhalen zullen wij vragen naar uw betaalbewijs en een geldig legitimatiebewijs. 

Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact op

Made by Exxtra.nl