Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden bij Het Whisky Huis

U kunt op verschillende mogelijk bij ons afrekenen, namelijk:

- iDEAL 
- PayPal
- VISA / MASTERCARD (Let op: toeslag 2,5%)
- Mister Cash (Let op: toeslag 2%)
- Per overboeking
- Betaling bij afhalen 

Betalingen worden beveiligd verwerkt door Pay.nl

iDEAL

Middels iDeal betaal je online in je vertrouwde internet betaalomgeving en op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank. 

Hoe iDEAL werkt:
Kies iDEAL als betaalmethode en selecteer je bank (ABN AMRO, ING Bank, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank). Je wordt vervolgens doorgeleid naar de website van je bank waar de betaalopdracht klaar staat. Vul hier de gevraagde gegevens in en autoriseer hiermee de betaling. Het orderbedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en Het Whisky Huis wordt op de hoogte gesteld dat de betaling is voldaan. 

PayPal

Betaling via PayPal kunnen voltrekken als je hiervoor bent aangemeld bij PayPal.com. Het een beveiligde betaalmogelijkheid met veel gemakken, ben je namelijk eenmaal aangemeld bij Paypal dan heb je voldoende aan je e-mailadres en opgegeven wachtwoord. Natuurlijk moet je wel eerst eenmalig de gegevens van je bankrekening of creditcard koppelen aan je Paypal-account. 

Betaling bij Het Whisky Huis met Paypal is dus erg eenvoudig. Je wordt doorgeleid naar Paypal-website, waar je moet inloggen met je eigen Paypal gegevens en vervolgens bevestig je de betaling (controleer wel je factuur- en verzendadres). 
Let op: Betalings- en bestellingbevestiging worden niet direct verzonden vanuit Het Whisky Huis! Dit gebeurt zodra de betaalautorisatie is goedgekeurd door onze administratie. 

Creditcard

Betalen via Creditcard (Visa/Mastercard) is ook mogelijk. Zodra je de betalingsstappen hebt doorlopen en je een orderbevestiging hebt ontvangen in je mail, wordt Het Whisky Huis op de hoogte gesteld van de voldane betaling. Je kunt hiermee makkelijk online shoppen en achteraf betalen aan je creditcard-maatschappij.  

Mister Cash

Mister Cash is een Belgische betaalmethode en is gebasseerd op je eigen bankomgeving. 

Overboeking

Ook betalen middels overboeking is mogelijk. Vink deze betaalmogelijkheid aan en na het plaatsen van een bestelling ontvang je direct een bevestigings e-mail met het ordernummer, het totaalbedrag en de betaalgegevens. Zodra de overboeking is voldaan, wordt de bestelling in behandeling genomen. Let op: de bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling binnen is op onze bankrekening. Dit kan bij een overboeking enkele dagen duren!  

Betalen bij afhalen 

Je kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in onze slijterij, in dat geval kan je contant of met de pin betalen. Je ontvangt een order bevestiging en bericht wanneer de order voor je klaar staat.

Is dit allemaal geen optie, neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@hetwhiskyhuis.nl of te bellen naar het nummer 053 - 431 52 64.

Made by Exxtra.nl